Sommarens bästa dagar!

Vi erbjuder fullspäckade djurkollo under skolornas lov, må-fr för barn 7-12 år. Vi sköter om djuren på gården, vi möter utmaningar och äventyr i skogen, vi rider på ridstigar, mockar, borstar, vi badar i Albysjön på sommarkollot och hänger i fårstallet. Mellanmål, lunch och fri frukt ingår. Och så får alla en cool Farmkids t-shirt. Sommaren 2018 har vi Farmkids vecka 26 och 27 - FULLT VECKA 26 OCH 27, PLATSER KVAR EXTRAVECKA 28! Välkommen med din anmälan!

Farmkids djurkollo är ett fantastiskt bra tillfälle att lära känna nya vänner, och det brukar gå snabbare än blixten. Våra ledare finns till för att stötta gruppsammansättningen på gården, och anpassar verksamheten för att skapa en god gruppdynamik. För att jobba som ledare på Farmkids ska man vara över 15 år och man ska ha erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar.

Kontaktkort är en blankett för barn och unga som finns till för att dina dagar med oss ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att våra ledare får information om allergier, speciella behov, mediciner etc. för att alla barn och unga ska må bra på kollo. När du anmäler dig till Farmkids får du en bekräftelse och ett kontaktkort som ska skrivas ut, och lämnas till ledare första dagen. Alla barn på Farmkids är försäkrade genom en kollektivförsäkring. OBS! Du ansvarar själv för din egendom. Tänk på risken med stöldbegärliga prylar som t.ex. mobiltelefon. Vi har tyvärr ingen möjlighet att förvara dina värdesaker. Om du tvingas avbryta din vecka eller avboka din plats mindre än tre veckor innan start återbetalas delar av avgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. Oömma kläder, rejäla skor, och godkänd ridhjälm för att rida (finns att låna på gården).

Farmkids kostar 2700 kr för hela veckan, må-fr. Vi börjar kl. 9.00 och avslutar kl. 16.30. I priset ingår mellanmål och god lunch varje dag, och fri frukt. Du får också en egen Farmkids t-shirt. Det tillkommer inga kostnader för att rida, men du måste ha godkänd hjälm (finns också att låna). När du anmäler dig får du en bekräftelse via e-post med betalningsinformation. Anmälningsavgiften (300 kr), betalas in 10 dagar efter mottagen bekräftelse. Slutavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan start. Anmäler du dig senare än 14 dagar innan start ska full avgift erläggas med anmälningsavgift. Någon vecka innan start skickar vi ut information med allt du behöver veta innan Farmkids drar igång. Häng med!

Tänk på att antalet platser är begränsat. Skicka ett mejl till info@uddbygard.org med barnets namn, ålder, vårdnadshavares namn och e-post samt ange vilken vecka ni är intresserade av. Vi återkommer med en bekräftelse!

REDE står för Respekt, Empati, Djur och Etik och är Djurskyddet Sveriges värdegrundsmaterial. På Farmkids jobbar vi med djurinriktade övningar kring djuren på Uddby och om vår empatiska förmåga och respektfulla synsätt gentemot djur och människor.