Sommarens bästa vecka!

Vi erbjuder fullspäckade djurkollo under sommarlovet, må-fr för barn 7-12 år. Vi sköter om djuren på gården, vi möter utmaningar och äventyr i skogen, vi rider på ridstigar, mockar, borstar, badar i Albysjön och hänger med kaninerna. Mellanmål, lunch och frukt ingår. Och så får alla såklart en cool Farmkids t-shirt. Sommaren 2021 kommer vi att erbjuda Farmkids vecka 24, 25 och 32. Alla platser är bokade med många på reservlista, därför går det inte längre att anmäla sig. Varmt välkommen till femte sommaren!

Farmkids djurkollo, för barn 7-12 år, är ett fantastiskt bra tillfälle att lära känna nya vänner, och det brukar gå snabbare än blixten. Barnen delas in i mindre grupper i jämn ålder. Våra ledare finns till för att stötta och leda barnen på gården, och anpassar verksamheten för att skapa en god gruppdynamik. De har alla erfarenhet av barn, djur, ridning och känner våra hästar väl.

Innan Farmkids veckan skickar vi ut en blankett att fylla i för att dina dagar med oss ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att våra ledare får information om allergier, speciella behov, mediciner etc. för att alla barn och unga ska må bra på kollo. När du anmäler dig till Farmkids får du en bekräftelse och information om hur du betalar anmälningsavgift för att reservera din plats. Alla barn på Farmkids är försäkrade genom en kollektivförsäkring. OBS! Du ansvarar själv för din egendom. Tänk på risken med stöldbegärliga prylar som t.ex. mobiltelefon. Vi har tyvärr ingen möjlighet att förvara dina värdesaker. Om du tvingas avbryta din vecka eller avboka din plats mindre än tre veckor innan start återbetalas delar av avgiften endast mot uppvisande av läkarintyg - anmälningsavgiften återbetalas ej. Oömma kläder och rejäla skor (ridhjälm och säkerhetsväst finns att låna på gården).

Farmkids kostar 3400 kr för hela veckan, må-fr (vecka 25 må-to 3000 kr). Vi börjar kl. 9.00 och avslutar kl. 16.00. I priset ingår mellanmål, frukt och god lunch varje dag - sista dagen avslutar vi med god jordgubbstårta! Du får också en egen Farmkids t-shirt. Det tillkommer inga kostnader för att rida. När du anmäler dig får du en bekräftelse via e-post med betalningsinformation. Anmälningsavgiften (500 kr) betalas 10 dagar efter mottagen bekräftelse för att reservera din plats. Slutavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan start. Anmäler du dig senare än 14 dagar innan start ska full avgift erläggas. Någon vecka innan start skickar vi ut information med allt du behöver veta innan Farmkids drar igång. Häng med!

Alla platser till sommarens Farmkids är bokade med många på reservlista, därför har vi valt att stänga anmälningslänken. Välkommen nästa sommar!

Med anledning av Corona och smittspridning kommer vi att vara extra försiktiga i sommar med handhygien och symtom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, barnen ska vara symtomfria och friska när de går på Farmkids. Tyvärr blir det ingen avslutningsfika med föräldrar, men vi äter såklart tårta ändå.