Sommarens bästa vecka!

Vi erbjuder fullspäckade djurkollo under skolornas lov, må-fr för barn 7-12 år. Vi sköter om djuren på gården, vi möter utmaningar och äventyr i skogen, vi rider på ridstigar, mockar, borstar, vi badar i Albysjön på sommarkollot och hänger i fårstallet. Mellanmål, lunch och frukt ingår. Och så får alla en cool Farmkids t-shirt. Vi kör vecka 25, 26, 32 och 33 i sommar och alla veckor är fullbokade - men ställ dig gärna på reservplats så återkommer vi om det blir återbud. Välkommen!

Farmkids djurkollo är ett fantastiskt bra tillfälle att lära känna nya vänner, och det brukar gå snabbare än blixten. Våra ledare finns till för att stötta gruppsammansättningen på gården, och anpassar verksamheten för att skapa en god gruppdynamik. För att jobba som ledare på Farmkids ska man vara över 16 år och man ska ha erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar, och gärna djur.

Kontaktkort är en blankett för barn och unga som finns till för att dina dagar med oss ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att våra ledare får information om allergier, speciella behov, mediciner etc. för att alla barn och unga ska må bra på kollo. När du anmäler dig till Farmkids får du en bekräftelse och ett kontaktkort som ska skrivas ut, och lämnas till ledare första dagen. Alla barn på Farmkids är försäkrade genom en kollektivförsäkring. OBS! Du ansvarar själv för din egendom. Tänk på risken med stöldbegärliga prylar som t.ex. mobiltelefon. Vi har tyvärr ingen möjlighet att förvara dina värdesaker. Om du tvingas avbryta din vecka eller avboka din plats mindre än tre veckor innan start återbetalas delar av avgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. Oömma kläder och rejäla skor (ridhjälm och säkerhetsväst finns att låna på gården).

Farmkids kostar 2900 kr för hela veckan, må-fr (vecka 25 må-to kostnad 2600 kr). Vi börjar kl. 9.00 och avslutar kl. 16.00. I priset ingår mellanmål, frukt och god lunch varje dag - sista dagen bjuder vi in föräldrar och syskon på avslutningstårta! Du får också en egen Farmkids t-shirt. Det tillkommer inga kostnader för att rida. När du anmäler dig får du en bekräftelse via e-post med betalningsinformation. Anmälningsavgiften (400 kr), betalas in 10 dagar efter mottagen bekräftelse. Slutavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan start. Anmäler du dig senare än 14 dagar innan start ska full avgift erläggas med anmälningsavgift. Någon vecka innan start skickar vi ut information med allt du behöver veta innan Farmkids drar igång. Häng med!

Nu är alla veckor fullbokade, platserna är begränsade till 24 barn per vecka. Men anmäl dig gärna till reservplats så återkopplar vi om det blir återbud - häng med!