Vi söker engagerade och djurintresserade medarbetare!

Välkommen att bli en del i vårt team på Uddby gård - en funktionell och attraktiv häst- och visningsgård i Tyresö, i unik kulturmiljö. Vi omger oss av underbara beteshagar, lockande skog och öppna vatten. Här råder lugn hela dagen, friska vindar och böljande grönska. Nu söker vi en Trädgårdsmästare för odlingssäsongen 2018 och ledare Farmkids sommaren 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi tog över driften av Uddby gård 2016, och en av våra första åtgärder var att anlägga en allmogeträdgård. Vi började med strukturen förra våren, odlade upp grönsaker och planterade perenner. Vi öppnade vårt trädgårdscafé i höstas, och bygger ett växthus i vår för att driva upp våra egna plantor. Vi planterar fruktträd och bärbuskar, jobbar vidare med struktur och anläggning, och sköter förstås om våra odlingar. Nu söker vi någon som kan hjälpa oss under årets mest intensiva odlingsperiod - från april till september. Tjänsten är 50%, du arbetar fyra timmar per dag. Om du är intresserad hör av dig till David, mejl david.neveling@uddbygard.se eller telefon 070-408 9001. Välkommen till Uddby gård!

Farmkids är vårt eget djurkollo - en vecka med skönt häng på gården, pyssel och mys med djuren, ridning och lek i Alby. Nu söker vi några riktigt engagerade och djurälskande ledare för att hjälpa till i sommar. För att jobba som ledare på Farmkids ska man vara över 16 år och man ska ha erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar, gärna med idrott. Ett stort plus är om du rider och har erfarenhet av att sköta djur. Farmkids är vecka 26 och 27, må-fre. Skicka din ansökan till David Neveling, mejl david.neveling@uddbygard.org så snart som möjligt.