Vi söker engagerade och djurintresserade medarbetare!

Välkommen att bli en del i vårt team på Uddby gård - en funktionell och attraktiv häst- och visningsgård i Tyresö, i unik kulturmiljö. Vi omger oss av underbara beteshagar, lockande skog och öppna vatten. Här råder lugn hela dagen, friska vindar och böljande grönska.

Rödkullans förskolor driver två små enheter i Tyresö, förskolorna Rödkullan och Slottsparken. På Rödkullan är det 30 barn, och på Slottsparken 26 barn från augusti.

Nu söker vi en engagerad barnskötare till förskolan Slottsparken med funktionella och moderna lokaler, och två egna innergårdar. Rödkullans förskolor har ett djur- och naturfokus i den pedagogiska verksamheten, och på Slottsparken betar får och lamm i en skogshage under sommarperioden, och vi har ett hönshus med hönor, tupp och kycklingar. Med direkt närhet till naturen lägger vi en hälsosam grund för barnens livslånga lärande. För att trivas i rollen som barnskötare hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. De innebär att vi alltid sätter barnet och lärandet främst, att vi utvecklar vår pedagogik och håller liv i vår planering, dokumentation, reflektion och utvärdering, och att vi alltid håller hög professionell standard i våra möten med barn, föräldrar och kollegor.

Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har ögon i nacken. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande. Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare med flera års erfarenhet. Har du ett intresse för djur, en hälsosam livsstil, längtar efter att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss!

I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten. Hos oss finns en stark teamkänsla och dina kollegor kommer vara stöttande och brinna lika mycket för barns utveckling som du.

Tjänsten är en fast anställning med en tjänstgöringsgrad på 100%. Tillträde 9 augusti 2021. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Skicka ansökan tillsammans med ett CV och löneanspråk till david.neveling@uddbygard.org. Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta David Neveling, 070-4089001. Varmt välkommen med din ansökan!