Vi söker engagerade och djurintresserade medarbetare!

Välkommen att bli en del i vårt team på Uddby gård - en funktionell och attraktiv häst- och visningsgård i Tyresö, i unik kulturmiljö. Vi omger oss av underbara beteshagar, lockande skog och öppna vatten. Här råder lugn hela dagen, friska vindar och böljande grönska.

Sedan ett år driver vi en heldagsförskola på gården, med djur- och naturfokus. Vi är 30 barn i två grupper, sex pedagoger och ett köksbiträde. Nu söker vi en driven och flexibel förskolechef som kan leda ett litet men engagerat arbetslag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som förskolechef/ avdelningsansvarig och inte räds att vara i djurstall. Du får gärna ha kunskap om hästar och lantbruksdjur, och självklart ser du naturen som ett stort pedagogiskt rum. Din uppgift blir att utveckla vårt pedagogiska arbete tillsammans med våra pedagoger, och att säkerställa en god verksamhetsutveckling. Vårt arbete med barn och djur, som vi kallar Djurlär, handlar om daglig skötsel av gårdens djur och Hästis, skötsel och ridning med våra småhästar. Här ser vi en stor utvecklingspotential, och som förskolechef är du med och formar Djurlär. Vi erbjuder bra lön med goda villkor, spännande kompetensutveckling och dagsfärska ägg. Bara en sån sak...

Som huvudman är vi engagerade och närvarande, och vi förväntar oss engagemang tillbaka. Förskolan ligger på en bondgård i ett naturreservat, med beteshagar och skog inpå knuten. Förskolan drivs i privat regi, och huvudman är Uddby Gård Förvaltning AB, som också driver lantbruket. Är du intresserad ser vi gärna först en kontakt per telefon, därefter diskuterar vi oss fram till nästa steg. Vi behöver dig igår, så hör av dig så snart du kan till David Neveling, mobil 070-408 9001. Varmt välkommen!

Sedan ett år driver vi en heldagsförskola på gården, med djur- och naturfokus. Nu söker vi förskollärare till ett litet men engagerat arbetslag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet, men också dig som är nuexaminerad förskollärare och brinner av kunskap och iver att utveckla pedagogisk verksamhet med kvalitet. Du får gärna ha kunskap om, och erfarenhet från, hästar och lantbruksdjur. Självklart ser du naturen som ett stort pedagogiskt rum. Tillsammans med våra pedagoger får du ansvar för en fin barngrupp med 30 barn i en härligt lantlig miljö - ett stenkast från Gullmarplan, nåja, men det går snabbt med buss. Vårt arbete med barn och djur, som vi kallar Djurlär, handlar om daglig skötsel av gårdens djur och Hästis, skötsel och ridning med våra småhästar.. Litenheten på förskolan bjuder på en familjär stämning, vi har goda relationer med barnens vårdnadshavare och värnar varandra. Vi erbjuder bra lön med goda villkor, spännande kompetensutveckling och dagsfärska ägg. Bara en sån sak...

Förskolan ligger på en bondgård i ett naturreservat, med beteshagar och skog inpå knuten. Förskolan drivs i privat regi, och huvudman är Uddby Gård Förvaltning AB, som också driver lantbruket. Är du intresserad får du gärna höra av dig till David Nveling, mobil 070-408 9001. Vill du skicka ansökan direkt går det förstås lika bra - då mejlar du till david.neveling@uddbygard.org. Varmt välkommen!