Annorlunda mötesplats och inspirationskälla

På Uddby gård vill vi väcka intresse, nyfikenhet och lust att lära. Vi vill väcka frågor kring människans roll och ansvar, och ge perspektiv i nutid, dåtid och framtid. Vi vill också bjuda in till aktivt deltagande och reflektion, att se sammanhang och att söka kunskap. Vi erbjuder en annorlunda mötesplats och inspirationskälla för ditt företag. På Uddby finns en rad möjligheter till upplevelser för såväl stora som små företag. Vi skräddarsyr upplevelsen utifrån era behov och målsättningar med aktiviteten - nedan några förslag på vad vi kan erbjuda.

Varmt välkomna till ett annorlunda sätt att mötas!

Lika pigg som en tupp? Vad gör djuren på morgonen? Vi vaknar med djuren, utfodrar och släpper ut, samtidigt som vi äter frukost med godaste kaffet. Ett kul möte med Uddbys morgonpigga djur.

Bokning och info
Tid: 1 timme
Antal: max 10 personer
Pris: 2 000 kr
När: Starttid någon gång mellan kl 7-9.
Visningen kan givetvis genomföras vid andra tidpunkter under dagen också.

Tidig morgontimme, vandring i beteshagarna på Uddby med en ornitolog. Lyssna på fågelsången och läten, överraskas av artrikedomen och naturen. Hur många fågelarter stöter ni på? Morgonvandringen avslutas med en härlig frukost i det gröna, eller i Café Rödkullan om vädret inte tillåter att sitta ute.
Bokning och info
Tid: 2 timmar
Antal: max 15 personer
Pris: 2 000 kr för vandringen och 100 kr/person för frukost
Start på promenaden senast kl. 8.00, bokningsbar 4/5-12/6

I djurstallet på Uddby har vi flera olika husdjur, bland annat får, getter, kanin och gris. Alla får klappa om man vill och om det passar för djuren. Vi lär oss också hur man tar hand om dem på bästa sätt, och hur de lever sina liv.

Bokning och info
Tid: 1 tim
Antal: Max 15 personer
Pris: 2000 kr (6% moms ingår)

Café Rödkullan

Vårt eget Café Rödkullan erbjuder gårdsbakat bröd och goda luncher. Vi ordnar med frukostkorgar om vädret tillåter, och rullar fram grillvagnen när det vankas BBQ.

Konferera mera

Aktiviteter på gården varvas med effektiva möten i vår samlingslokal. Behöver ni bildprojektor, whiteboard eller biografsittning? Vi fixar det!

Vi pratar ihop oss!

Skicka ett mejl till djurskolan@uddbygard.org eller ring David på 070-408 9001 så pratar vi ihop oss kring aktiviteten. Varmt välkomna till landet i stan!