Hela familjens lördag

Lördag hela veckan - om det vore så väl. Men på Uddby gård är det Familjelördag nästan varje månad, med ponnyridning och kosafari när vädret tillåter, djurvisning för de små, sköna promenader och härligt umgänge vid utegrillen. Kom förbi och lördagsrelaxa! Tack för en skön sommar med många besök, glada tillrop och mysiga möten med våra djur! I höst blir det skördefest och fårklippning - häng med!

När det är Familjelördag håller vi öppet 11-16. Ponnyridning mellan 11 och 13, djursafari med besök hos kor och får varje heltimme mellan 12 och 15, och såklart är grillen tänd!

Rid en runda med våra gotlandsruss, eller varför inte prova en runda i sulkyn? I café Rödkullan serverar vi gott hembakat, med ekologiskt kaffe från vännerna på Tyresö Lanthandel!

Välkommen på en liten resa i sommarhagen. Vi får närkontakt med gårdens rödkullakor och får, och berättar om djuren. Vår safarivagn tar 12 barn/tur och avgår varje heltimme kl 12-14 under Familjelördag från gårdsplan. Biljett 40 kr köper man i café Rödkullan.