Gillar du djur - bli djurskötare för en dag!

Många barn – och även vuxna – drömmer om att få arbeta med djur på en bondgård. Men vad gör en djurskötare egentligen på jobbet? Nu kan du bli djurskötare för en dag, på Uddby gård. Under skolornas sportlov, påsklov, höstlov och jullov kan du bli djurskötare för en dag. Du är välkommen redan kl 08 på morgonen och får vara med att morgonfodra djuren och städa i stallarna. Vi fortsätter fram till kl 12.00 med skötaruppgifter och djurgos. Mellanmål ingår. Pris 500 kr.

Att vara djurskötare för en dag bjuder på många oförglömliga ögonblick tillsammans med djuren på gården! Dagen börjar redan vid 8.00 när man säger godmorgon till djuren, ser till att alla får mat och sedan släpper ut de i hagarna. Därefter pysslar man lite i stallet och ladugården, ordnar inför dagen, mockar ut och ser till att allt finns, vattenkoppar fungerar, saltsten etc. Vi fikar mellanmål tillsammans och avslutar kring 12.00.

Djurskötare för en dag anordnar vi under skolornas sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Nästa Djurskötare för en dag 30/10 och 3/11.

Anmäl dig redan idag till höstens Djurskötare för en dag, 30/10 och 3/11.. Skicka ett mejl till info@uddbygard.org med namn, mobilnr och e-post. Vi återkommer med bekräftelse - tack!