Bästa barnkalaset på bondgård

Välkommen att fira din födelsedag med oss på gården - vi hälsar på hos djuren, klappar och myser, rider på våra gotlandsruss, äter tårta, gräddar våfflor... Ett barnkalas hos oss är en helt annan upplevelse! Eller som en förälder skrev: "Tusen tack för ett fullkomligt magiskt kalas för vår ... idag. Så otroligt fint ordnat. Världsklass!!!!".

Nygräddade våfflor i vårt cafe

Kalasgäster brukar bli sugna på något att äta, och kanske vill de ha tårta! Efter djurmyset bjuder vi hela kalaset på nygräddade våfflor med sylt och grädde och saft. Har du andra önskemål försöker vi lösa det också!

Djurkalas och allergier?

På gården har vi många olika djur, och vi som arbetar här kommer i kontakt med djuren varje dag. På våra barnkalas får man klappa de flesta djuren. Det är viktigt att tänka på för dig med allergier!

Boka kalaset i god tid!

Vi kan ta emot barnkalas lö och sö, kl 11-13 alt kl 14-16. Kalas med djurmys, våfflor, sylt och grädde kostar från 250 kr/barn (min 10 barn). Skicka ett mejl till info@uddbygard.org så återkommer vi med information. Varmt välkomna till landet i stan!